Pénzes csomagok

Pénzes kristályok


Kedves Marcsi!


Ügy döntöttem megírom a pénzes kristályokkal kapcsolatos tapasztalatom.
Én kb. novemberben rendeltem egy csomagot, hittem is meg nem is, ám úgy voltam vele hogy nem egy eget rengető összeg, hát egye fene megpróbálom.
Az első 1 hónapban nem is történt semmi különös, igaz nem is volt nálam csak az íróasztalomon.
Gondoltam egyet és éjszakára betettem a párnám alá és másnap pedig egész nap a zsebemben volt és így ment ez pár napig.
Rólam tudni kell hogy nem igazán tudok a pénzel bánni és nem is szeretem a pénzt mondhatom hogy félek tőle.
Hogy ettől vagy sem de azóta kijövök a fizetésemből és hónap végén nem kell aggódnom.
Ez talán apróság, de nekem nagy dolog.
Van még valami.
Azóta folyamatosan bukkannak fel az e-maileim között olyanok amelyek lehetőséget nyújtanak ahhoz hogy anyagilag kicsit össze szedjem magam.
Még nem találtam olyat aminek utána is mentem volna.
Ez azonban csak lustaság.
Nem vagyok anyagias ez nagy hiba a mai világban.


Tisztelettel:

K. Misi

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:23:10+01:00

K. Misi

Kedves Marcsi! Ügy döntöttem megírom a pénzes kristályokkal kapcsolatos tapasztalatom. Én kb. novemberben rendeltem egy csomagot, hittem is meg nem is, ám úgy voltam vele hogy nem egy eget rengető összeg, hát egye fene megpróbálom. Az első 1 hónapban nem is történt semmi különös, igaz nem is volt nálam csak az íróasztalomon. Gondoltam egyet és éjszakára betettem a párnám alá és másnap pedig egész nap a zsebemben volt és így ment ez pár napig. Rólam tudni kell hogy nem igazán tudok a pénzel bánni és nem is szeretem a pénzt mondhatom hogy félek tőle. Hogy ettől vagy sem de azóta kijövök a fizetésemből és hónap végén nem kell aggódnom. Ez talán apróság, de nekem nagy dolog. Van még valami. Azóta folyamatosan bukkannak fel az e-maileim között olyanok amelyek lehetőséget nyújtanak ahhoz hogy anyagilag kicsit össze szedjem magam. Még nem találtam olyat aminek utána is mentem volna. Ez azonban csak lustaság. Nem vagyok anyagias ez nagy hiba a mai világban. Tisztelettel:

Programozott kristályok


Kedves Marcsi!
Van már vagy 2 éve, hogy használom a programozott kristályokat.
A tapasztalataim jók!!
A pénzes program különösen érdekes:
Igaz nem vagyok nagy igényű, mindig azt mondom annyi meglegyen, hogy ne legyen gondom.
Ez eddig mindig teljesült.
A pénzhez való viszonyom is megváltozott.
Mindig úgy gondolok rá mint egy segítő társra.
Azért van, hogy támogasson és segítsen elérni céljaimat és én is tudjak adni és támogatni.
Ezt meg is teszem.
Ha valami nem várt plusz pénzt kapok abból juttatok másnak is.
Itt most ne horribilis összegekre gondolj, de ha például jutalmat kapok, abból mindig jut másnak is valami apróság, amit nagyon szeretett volna de nem fért bele a költségvetésébe pl. egy könyv vagy ehhez hasonló. Úgy érzem ezzel tudok egy egészséges körforgást fenntartani.
Ha kapok abból rögtön adok is.
De előfordult, hogy már lemondtam más javára, és egy nagyon jó kapcsolat formájában kaptam vissza.
Nyugdíjba készülők és kértem, hogy úgy alakuljon a jelen jövedelmem, hogy élhető nyugdíjat kapjak majd, eddig bejöttek a kívánságaim.


További szép napot!

Ilona

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:42:08+01:00

Ilona

Kedves Marcsi! Van már vagy 2 éve, hogy használom a programozott kristályokat. A tapasztalataim jók!! A pénzes program különösen érdekes: Igaz nem vagyok nagy igényű, mindig azt mondom annyi meglegyen, hogy ne legyen gondom. Ez eddig mindig teljesült. A pénzhez való viszonyom is megváltozott. Mindig úgy gondolok rá mint egy segítő társra. Azért van, hogy támogasson és segítsen elérni céljaimat és én is tudjak adni és támogatni. Ezt meg is teszem. Ha valami nem várt plusz pénzt kapok abból juttatok másnak is. Itt most ne horribilis összegekre gondolj, de ha például jutalmat kapok, abból mindig jut másnak is valami apróság, amit nagyon szeretett volna de nem fért bele a költségvetésébe pl. egy könyv vagy ehhez hasonló. Úgy érzem ezzel tudok egy egészséges körforgást fenntartani. Ha kapok abból rögtön adok is. De előfordult, hogy már lemondtam más javára, és egy nagyon jó kapcsolat formájában kaptam vissza. Nyugdíjba készülők és kértem, hogy úgy alakuljon a jelen jövedelmem, hogy élhető nyugdíjat kapjak majd, eddig bejöttek a kívánságaim. További szép napot!

Pénz energia harmonizáló kristályok


Kedves Marcsi!


Én három hónapja rendeltem meg a pénz harmónia kristály csomagot.
Azóta minden nap velem vannak.
Az első héten nyertem sorsjegyen és két hétre rá pedig nyertem a lottón!


Nagyon hálás vagyok mindenért!
Köszönöm!

L. Klári

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T10:03:30+01:00

L. Klári

Kedves Marcsi! Én három hónapja rendeltem meg a pénz harmónia kristály csomagot. Azóta minden nap velem vannak. Az első héten nyertem sorsjegyen és két hétre rá pedig nyertem a lottón! Nagyon hálás vagyok mindenért! Köszönöm!

Pénzharmonizáló kristály (telefondísz)


Kedves Marcsi!


Három éve van pénzharmonizáló kristályom (telefondísz).
Néhány hónap után vettem észre, hogy már nem okoz feszültséget, mire mennyit kell fizetni, mikor kapom meg a fizetést, minden csekk eljut-e a postára időben, egyáltalán mi fér bele a keretbe, a rezsin felül mire mennyit költhetek, hogy hol kell meghúzni a határt.
Azóta sincs több havi jövedelmem, de stresszelés nélkül mindig, mindenre jut, amit szeretnék megvenni.
Nem is vágyom olyanra, ami nem férne bele a költségvetésbe, eszembe sem jut, nem is hiányzik.
Megvan mindenem, amire anyagilag szükségem van.
Nagyon jó érzés.
Köszönöm, hogy ezt lehetővé tetted.
Szeretettel:

Anna

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:36:12+01:00

Anna

Kedves Marcsi! Három éve van pénzharmonizáló kristályom (telefondísz). Néhány hónap után vettem észre, hogy már nem okoz feszültséget, mire mennyit kell fizetni, mikor kapom meg a fizetést, minden csekk eljut-e a postára időben, egyáltalán mi fér bele a keretbe, a rezsin felül mire mennyit költhetek, hogy hol kell meghúzni a határt. Azóta sincs több havi jövedelmem, de stresszelés nélkül mindig, mindenre jut, amit szeretnék megvenni. Nem is vágyom olyanra, ami nem férne bele a költségvetésbe, eszembe sem jut, nem is hiányzik. Megvan mindenem, amire anyagilag szükségem van. Nagyon jó érzés. Köszönöm, hogy ezt lehetővé tetted. Szeretettel:

Pénz harmónia csomag


Kedves Marcsi!


Mostanában jutott el a tudatomig, hogy mi is történt velem!
Még a nyáron rendeltem tőletek pénz harmónia csomagot, a táskámba tettem bele, és nagyjából egy hónap múlva el is felejtettem, hogy egyáltalán ott van.
Igaz, a táskát naponta többször magamhoz veszem, ha megyek valahova.
Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már nincs hely a naptáramban, és lassan bébiszittert kell fogadnom a gyermekem mellé, mert sorra jönnek vállalkozásomba a vendégek hozzám.
És megkeresett egy cég is, hogy szívesen alkalmaznának!
Most december közepe van, és a bankszámlámhoz még csak egyszer kellett hozzányúlnom!
Ez szuper!
Köszönöm neked!

Z. Erzsi

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:24:42+01:00

Z. Erzsi

Kedves Marcsi! Mostanában jutott el a tudatomig, hogy mi is történt velem! Még a nyáron rendeltem tőletek pénz harmónia csomagot, a táskámba tettem bele, és nagyjából egy hónap múlva el is felejtettem, hogy egyáltalán ott van. Igaz, a táskát naponta többször magamhoz veszem, ha megyek valahova. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy már nincs hely a naptáramban, és lassan bébiszittert kell fogadnom a gyermekem mellé, mert sorra jönnek vállalkozásomba a vendégek hozzám. És megkeresett egy cég is, hogy szívesen alkalmaznának! Most december közepe van, és a bankszámlámhoz még csak egyszer kellett hozzányúlnom! Ez szuper! Köszönöm neked!

Pénzeskristály csomag


Kedves Marcsi!


Életem nagy részében itthon voltam, neveltem a gyerekeket, így a pénzt sem én kerestem meg.
Tudom, hogy szerencsés vagyok- legalábbis ebben.
Nekem nincsen pénzeskristály csomagom, de a férjemnek van.
Kb. 4- 5 hónapja hordja.
Nála amit észrevettem, hogy a pénzhez való viszonya változott meg először, aztán később jöttek az üzleti életben hasznos (segítő) információk és minden kétséget kizárva tudom, hogy most fogja megkapni álmai munkáját!
Ez nekem nagyon fontos, nem csak azért, mert az anyagi biztonságom tőle függ, hanem mert így nagyobb nyugalomban élhetünk.
szerető öleléssel:

Cs. Hajnalka

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:39:17+01:00

Cs. Hajnalka

Kedves Marcsi! Életem nagy részében itthon voltam, neveltem a gyerekeket, így a pénzt sem én kerestem meg. Tudom, hogy szerencsés vagyok- legalábbis ebben. Nekem nincsen pénzeskristály csomagom, de a férjemnek van. Kb. 4- 5 hónapja hordja. Nála amit észrevettem, hogy a pénzhez való viszonya változott meg először, aztán később jöttek az üzleti életben hasznos (segítő) információk és minden kétséget kizárva tudom, hogy most fogja megkapni álmai munkáját! Ez nekem nagyon fontos, nem csak azért, mert az anyagi biztonságom tőle függ, hanem mert így nagyobb nyugalomban élhetünk. szerető öleléssel:

Pénzes kristály medál


Kedves Marcsi!


Még tavaly vettem Tőled egy pénzes kristály medált, azóta minden nap viselem.
Olvastam, hogy ha dolgoznak, akkor el tudnak színeződni.
Képzeld, néhány kristály elszíneződött, fekete foltok vannak rajta.
Mondjuk van is dolguk, mert pengeélen táncolok évek óta a pénzügyek terén.
Érdekes, hogy most ez nem zavar és mintha kevesebb lenne a gond és jobban kijönnék a pénzemből.
Sok puszi.

Ü. Gyöngyi

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:41:15+01:00

Ü. Gyöngyi

Kedves Marcsi! Még tavaly vettem Tőled egy pénzes kristály medált, azóta minden nap viselem. Olvastam, hogy ha dolgoznak, akkor el tudnak színeződni. Képzeld, néhány kristály elszíneződött, fekete foltok vannak rajta. Mondjuk van is dolguk, mert pengeélen táncolok évek óta a pénzügyek terén. Érdekes, hogy most ez nem zavar és mintha kevesebb lenne a gond és jobban kijönnék a pénzemből. Sok puszi.

Programoztam


Kedves Marcsi!


A kristály tanfolyamon megtanítottad, hogy hogy kell a kristályokat programozni.
Szinte minden témában programoztam már.
Pénzzel kapcsolatosan is.
Azóta nagyon sok mindent ajándékba kaptam kiadásom alig volt ebben a hónapban.
Én nagyon sokat kaptam tőled!
Köszönöm!

N.Éva

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:37:08+01:00

N.Éva

Kedves Marcsi! A kristály tanfolyamon megtanítottad, hogy hogy kell a kristályokat programozni. Szinte minden témában programoztam már. Pénzzel kapcsolatosan is. Azóta nagyon sok mindent ajándékba kaptam kiadásom alig volt ebben a hónapban. Én nagyon sokat kaptam tőled! Köszönöm!

Köszönet a pénzes kristályokért!


Örülök nekik nagyon és amit nem gondoltam volna, hogy most csak beképzelem vagy nem de tényleg működik..
Szinte hihetetlen és elképesztő, ez valami csodálatos dolog !!!
Nincsenek álmatlan éjszakáim a pénzhiány miatt.
Ígérem, hogy fogok még írni a kristályok segítségéről, de most még nem olyan rég párnapja kaptam meg, ezért nem merek olyan sokat írni róla.


Üdvözlettel:

D. Erika

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:33:59+01:00

D. Erika

Örülök nekik nagyon és amit nem gondoltam volna, hogy most csak beképzelem vagy nem de tényleg működik.. Szinte hihetetlen és elképesztő, ez valami csodálatos dolog !!! Nincsenek álmatlan éjszakáim a pénzhiány miatt. Ígérem, hogy fogok még írni a kristályok segítségéről, de most még nem olyan rég párnapja kaptam meg, ezért nem merek olyan sokat írni róla. Üdvözlettel:

Blokk oldó kristály


Kedves Marcsi!


Nemrég egy ismerősömnek programoztam pénz kristály karkötőt, és még más kristályokat, mert nagyon nehéz körülmények között él.
Csináltam neki egy blokk oldó kristályt, mert amikor mesélt az életéről, rájöttem, hogy rengeteg blokk van az életében. Ilyet még soha senkinek nem programoztam.
Kapott tőlem pár reiki kezelést is.
Tegnap mondta mosolyogva, hogy érez pozitiv változásokat az életében.
Kezd felfelé jönni.
Jók ezek a módszerek!

Tavasz M.

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:38:09+01:00

Tavasz M.

Kedves Marcsi! Nemrég egy ismerősömnek programoztam pénz kristály karkötőt, és még más kristályokat, mert nagyon nehéz körülmények között él. Csináltam neki egy blokk oldó kristályt, mert amikor mesélt az életéről, rájöttem, hogy rengeteg blokk van az életében. Ilyet még soha senkinek nem programoztam. Kapott tőlem pár reiki kezelést is. Tegnap mondta mosolyogva, hogy érez pozitiv változásokat az életében. Kezd felfelé jönni. Jók ezek a módszerek!

Karkötő


Szia Marcsi!

Megkaptam a karkötőt.

A pénzes kristályt mindig felveszem, azóta úgy tűnik rendben vannak a pénzügyeim.

A.Baby

Kristálylélek Webáruház
2021-01-17T13:40:09+01:00

A.Baby

Szia Marcsi! Megkaptam a karkötőt. A pénzes kristályt mindig felveszem, azóta úgy tűnik rendben vannak a pénzügyeim.

Pénzes kristályok


Kedves Marcsi!
A pénzes kristályokat megkaptam, nagyon szépen köszönöm.
Szeretnélek tájékoztatni Téged, hogy amióta nálunk vannak a kristályok, amik állandóan nálunk vannak, több tízezres nagyságú bevételünk származott, amire nem is számítottunk.
Még egyszer nagyon szépen köszönjük:

Karolina és István

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:35:11+01:00

Karolina és István

Kedves Marcsi! A pénzes kristályokat megkaptam, nagyon szépen köszönöm. Szeretnélek tájékoztatni Téged, hogy amióta nálunk vannak a kristályok, amik állandóan nálunk vannak, több tízezres nagyságú bevételünk származott, amire nem is számítottunk. Még egyszer nagyon szépen köszönjük:

Pénz harmónia kristály csomag


Szeretettel Üdvözöllek!


Én kb. négy hete kaptam meg tőled a pénz harmónia kristály csomagot. Érdekes dolgokat tapasztaltunk.
Napközben nálam van, a lányom horgolt neki tokot, amit a nyakamba tudok akasztani.
Éjszakára a lányom párnája alatt.
Én sokkal frissebb vagyok, és figyelni is jobban tudok.
Ami a pénzt illeti, elkezdtem egy befektetést, és több lehetőség is megmutatkozott.
Persze kaptam egy megoldandó feladatot is, aminek rövid a határideje.


A lányom rendkívül jól alszik a rövid 4 - 5 órájában amire lehetősége van.
Pihenten ébred, és nem kell aludnia a vonaton oda - vissza az 1 - 1 órájában.
Sokkal jobban is érzi magát, már pár nap után.
A pénzzel kapcsolatos dolog, hogy több a vevője a kisboltban, és más munka lehetőségek is képbe jöttek.


Üdvözlettel!

C. Mária

Kristálylélek Webáruház
5
2021-01-17T13:05:18+01:00

C. Mária

Szeretettel Üdvözöllek! Én kb. négy hete kaptam meg tőled a pénz harmónia kristály csomagot. Érdekes dolgokat tapasztaltunk. Napközben nálam van, a lányom horgolt neki tokot, amit a nyakamba tudok akasztani. Éjszakára a lányom párnája alatt. Én sokkal frissebb vagyok, és figyelni is jobban tudok. Ami a pénzt illeti, elkezdtem egy befektetést, és több lehetőség is megmutatkozott. Persze kaptam egy megoldandó feladatot is, aminek rövid a határideje. A lányom rendkívül jól alszik a rövid 4 - 5 órájában amire lehetősége van. Pihenten ébred, és nem kell aludnia a vonaton oda - vissza az 1 - 1 órájában. Sokkal jobban is érzi magát, már pár nap után. A pénzzel kapcsolatos dolog, hogy több a vevője a kisboltban, és más munka lehetőségek is képbe jöttek. Üdvözlettel!
5
12
Kristálylélek Webáruház