Iskolai harmonizáló kristályok (nem csak tanulóknak)

3900 Ft

Kategória:

Leírás

A csomag tartalma:

1 db fűzött ismertető könyv

A könyv elolvasása segít abban, hogy megértsd, hogyan működnek a kristályok, mi a programozás lényege és milyen témában lehet kérni a kristályok segítő rezgését. Világossá válik, hogyan tudnak segíteni a kristályok a harmónia, az egészség helyreállításában és megtartásában.
+
1 db Iskolai harmonizáló csomag, mely a következő kristályokat tartalmazza:

  • Hegyikristály
  • Tigrisszem
  • Ametiszt

A kis marokkövek 1-2 cm-es méretűek.

Használata:

Amikor a kristály programja benned végez átalakítást, akkor célszerű a testhez képes 40-60 cm- en belül elhelyezni. Ilyenkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni. Mindig éppen annyit segít a cél elérésében, amennyit befogadsz, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elviselsz.

Bármilyen külső behatás éri a kristályokat megtartják az alábbi programokat.

 

A kristályok programja egyesével

 

Hegyikristály:

Segít, hogy a diáktársaid közé könnyen beilleszkedj, és jól érezd magad a körükben. Segít, a tanáraid elfogadásában, és a tananyag könnyű megértésében.

 

Tigrisszem:

Elősegíti, hogy legyen elég fizikai erőd az iskolai nap végéig a tanulásban és más iskolai feladatok elvégzésében. Legyen nemcsak fizikai, hanem lelkierőd is, az iskolai – és az otthoni munka elvégzéséhez.

 

Ametiszt:

A tanulnivaló megértésében és könnyű megtanulásában segít, és olyan módon, hogy a tanultakat megfelelő formában vissza is tudd adni a megfelelő pillanatban, a megfelelő helyen.

 

A csomag ára:

Bruttó 3.900,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.