Vásárlási feltételek:
A www.kristalylelek.hu honlap internetes áruházának üzemeltetője:
Slezák Mária egyéni vállalkozó
Székhely: 2681 Galgagyörk, Gosztonyi köz 1.,
Adószám: 69499623-1-33
OTP Bankszámlaszám: 11773061-06280372

Elérhetőség: info@kristalylelek.hu, 3620/9929373
Kérjük, hogy megrendelésekor figyeljen adatai pontos megadására!

Az oldalon megrendelt árut jelenleg az alábbi módon juttatjuk el Önhöz:
A kiválasztott áru ellenértékét az általunk megadott OTP Bankban vezetett számlára kérjük befizetni. Az összegnek a cég bankszámláján való megjelenésétől számított 3 munkanapon belül a terméket a posta Önhöz kiszállítja. A szállítás ideje függ a külső körülményektől, úgymint időjárás, sztrájk, ünnepnapok. Emiatt a szállítás időpontja változhat a leírtaktól.

Megrendelés:
Az oldalon való vásárláshoz regisztráció nem szükséges, csak az adatok pontos megadása. A megrendelt termék a kosár részben mindig látható és onnan törölhető is. A kosárba korlátlan számú termék helyezhető.
A megrendelt termékekről minden egyes alkalommal e-mailben visszaigazolást küldünk. Amennyiben bármi probléma adódik a megrendelt áruval kapcsolatban, (nincs ilyen termék, ideiglenes készlethiány stb.) kollégáink megkeresik Önt, és telefonon tájékoztatják.

Ha kényelmesebb, telefonon is leadhatja rendelését, minden esetben visszahívjuk.
Ha egyszerűbb, személyesen is átvehető a megrendelt termék, telefonon egyeztetett helyen és időben. (Tel.: 0620/9929373)

A vásárlástól való elállás:
A vevő jogosult elállni a megrendeléstől, a megrendelést követően, a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Ezt a szándékát köteles a központi email címen bejelenteni a szolgáltató cég számára.
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, amely eredeti, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Web-áruház üzemeltetőjéhez. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni
A vásárlástól való elállás joga nem illeti meg a vásárlót a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet 5. pontja. alapján, amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Azaz természeténél fogva nem szolgáltatható vissza a gyorsan romló élelmiszerek és higiéniai termékek, étrend-kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén, amennyiben már kibontásra került a termék.
Vásárlástól való elállás esetén a szállító köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru eredeti csomagolásában, maradéktalan visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek magának kell viselnie. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből, a termék nem rendeltetésszerű használatból adódó költségek a Vevőt terhelik.

Módosítás:
Slezák Mária egyéni vállalkozó Web – áruháza előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.