Karma segítő kristályok (férfi karkötő + ismertető füzet)

5700 Ft

Leírás

A csomag tartalma:

1 db fűzött ismertető füzet

A füzet elolvasása segít abban, hogy megértsd,
hogyan működnek a kristályok,
mi a programozás lényege és milyen témában lehet
kérni a kristályok segítő rezgését.
Világossá válik, hogyan tudnak segíteni a kristályok
a harmónia, az egészség helyreállításában és megtartásában.

+

1 db Karma segítő kristály férfi karkötő

Programsor a tudatosabb, boldogabb, szeretetteli élethez.
(a karma maga az élet!)

Használata:

Amikor a kristály programja benned végez átalakítást,
akkor célszerű a testhez képes 40-60 cm- en belül elhelyezni.
Ilyenkor tud intenzíven hatni az ember energiáira,
a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni.
Mindig éppen annyit segít a cél elérésében, amennyit befogadsz,
azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elviselsz.

Bármilyen külső behatás éri a kristályokat megtartják az alábbi programokat.

A karkötő fekete magnetit díszítéssel a következő kristályokat tartalmazza:

  • Hegyikristály:

Abban segít neked, hogy megtisztítja tudatodat és tudatalattidat az olyan energiáktól, rezgésektől, információktól, érzésektől, szokásoktól, szavaktól, tettektől, melyek nehezítik, vagy megakadályozzák, hogy egyre tudatosabbá válj.

  • Ametiszt:

Abban segít neked, hogy megtölti tudatodat és tudatalattidat olyan energiákkal, rezgésekkel, információkkal, érzésekkel, szavakkal, tettekkel, melyek támogatnak Téged és elősegítik, hogy egyre tudatosabbá válj.
Ezzel lehetővé válik számodra a könnyű, örömteli, szabad, boldog, szeretettel teli tudatossá válás.

  • Jáspis:

Abban segít neked, hogy megtisztítja érzelemvilágodat az olyan energiáktól, rezgésektől, információktól, rossz érzésektől, szokásoktól, szavaktól, tettektől, melyek nehezítik, vagy akadályozzák, hogy egyre boldogabbá, szeretettelibbé válj.

  • Kalcedon:

Abban segít neked, hogy feltölti érzelemvilágodat olyan energiákkal, rezgésekkel, információkkal, érzésekkel, szokásokkal, szavakkal, tettekkel, melyek támogatják, elősegítik, hogy egyre boldogabbá, örömtelibbé, szeretettelibbé válj.

  • Aventurin:

Abban segít neked, hogy megtisztítja életedet az olyan energiáktól, rezgésektől, információktól, érzésektől, szokásoktól, szavaktól, tettektől, melyek megakadályozzák, hogy örömben, boldogságban, szeretetben élj.

  • Rózsakvarc:

Abban segít neked, hogy megtölti életedet olyan energiákkal, rezgésekkel, információkkal, érzésekkel, szokásokkal, szavakkal, tettekkel, melyek támogatnak és elősegítik, hogy egyre nagyobb örömben, boldogságban, szeretetben élj.

A karkötő ára:

Bruttó 5.700,- Ft, amely tartalmazza a kis füzetet a csomagolási és postaköltséget is.

UI:
A csuklóméret feltüntethető a megjegyzésben.

Anya-lánya


Kedves Marcsi!
Kettő karkötőt rendeltem a lányomnak és magamnak. Hordjunk, sokat nem beszélünk róla, ám hiányoljuk, ha a másik kezén nem látjuk. Ez olyan anya-lánya kihívásnak indult.


Visszatekintve nagy változások következtek be az életünkbe :
A lányom a korábbiakkal ellentétbe fittebb, határozottabb, energikusabb, vidám személyiség lett.
Új dolgokat próbál ki, sok sikerrel. Mások nagy csodálatára.


Az én életembe is hozott pozitív változás: sikerül magam mellet kiállni, megszüntetve így több, hosszan tartó, kellemetlen, nehéz élethelyzetet, amit eddig nem tudtam megoldani.
Valóban megvalósul a program változik az életünk és eljutunk: a tudatosabb, boldogabb, szeretettel teli élethez!!


Bízom benne, hogy továbbra is folytatódik a pozitív változás!! Hálásan köszönöm !!!
Üdvözöllek szeretettel

Kristálylélek Webáruház
5
2021-10-01T09:15:20+02:00
Kedves Marcsi! Kettő karkötőt rendeltem a lányomnak és magamnak. Hordjunk, sokat nem beszélünk róla, ám hiányoljuk, ha a másik kezén nem látjuk. Ez olyan anya-lánya kihívásnak indult. Visszatekintve nagy változások következtek be az életünkbe : A lányom a korábbiakkal ellentétbe fittebb, határozottabb, energikusabb, vidám személyiség lett. Új dolgokat próbál ki, sok sikerrel. Mások nagy csodálatára. Az én életembe is hozott pozitív változás: sikerül magam mellet kiállni, megszüntetve így több, hosszan tartó, kellemetlen, nehéz élethelyzetet, amit eddig nem tudtam megoldani. Valóban megvalósul a program változik az életünk és eljutunk: a tudatosabb, boldogabb, szeretettel teli élethez!! Bízom benne, hogy továbbra is folytatódik a pozitív változás!! Hálásan köszönöm !!! Üdvözöllek szeretettel

Segítő kristályok


Kedves Marcsi!


Nekem abban segítettek a kristályok, hogy el tudtam engedni valakit az életemből, akinek nem volt helye benne.
Hosszú idő után most úgy érzem, hogy sikerült lezárnom.
Tudatosabban élem az életem, sokszor tölti el hála a szívemet a hétköznapi élet apróbb dolgai, történései iránt is.


Nehéz ezt megfogalmazni, de mintha élesebben tárulnának fel előttem az élet szépségei.
Eddig is ott voltak, csak elmosódottan, vagy nem fordítottam rá elég figyelmet...mint amikor egy kisgyerek felfedezi a világot és rácsodálkozik minden apró virágra, levélre.
Valami ilyesmit érzek.

Úgy érzem, hogy több "Fény" jut el hozzám, mint azelőtt.
Köszönöm!!!

Kristálylélek Webáruház
5
2021-10-01T08:58:13+02:00
Kedves Marcsi! Nekem abban segítettek a kristályok, hogy el tudtam engedni valakit az életemből, akinek nem volt helye benne. Hosszú idő után most úgy érzem, hogy sikerült lezárnom. Tudatosabban élem az életem, sokszor tölti el hála a szívemet a hétköznapi élet apróbb dolgai, történései iránt is. Nehéz ezt megfogalmazni, de mintha élesebben tárulnának fel előttem az élet szépségei. Eddig is ott voltak, csak elmosódottan, vagy nem fordítottam rá elég figyelmet...mint amikor egy kisgyerek felfedezi a világot és rácsodálkozik minden apró virágra, levélre. Valami ilyesmit érzek. Úgy érzem, hogy több "Fény" jut el hozzám, mint azelőtt. Köszönöm!!!

Karma segítő karkötő


Kedves Marcsi !
Hálásan köszönöm, hogy elkészíted számunkra a "karma segítő" kristályokat.
Én a karkötőt rendeltem meg és amióta megkaptam, állandóan hordom is !
Nappal a karomon van, éjszaka a párnám alatt van


A nappali az éjszakai ékszer más programozott kristályokkal amiket használok, egymás hatását erősítik.
A "karma segítő" karkötő feltölti a gondolataimat, az érzelmi világomat és az egész életemet csupa-csupa pozitív rezgéssel !!!


Tekintve, hogy az életkorom 80 plusz- éjszakai alvás 5-6 óra is elég lenne, ezzel szemben 8-9 órát (néha 10-t is) nagyon nyugodtan, mélyen alszom és KIPIHENVE ÉBREDEK !!!
A lábamon a visszerek - ugyan nem múltak el - de legalább nem fájnak !!!


Ne haragudj, hogy válaszom ilyen hosszúra nyúlt, de szeretném ha tudnál róla, hogy tanításaid és a kezed munkája nagyon sokat segítenek az életünkben!!! 😍
Hála a jó Istennek és Neked, hogy fizikailag teljesen EGÉSZSÉGES VAGYOK (korom ellenére is), szellemi téren sem panaszkodok.😍😍😍
Mi kell még az élet alkonyán ???


Szeretettel üdvözöllek!

Kristálylélek Webáruház
5
2021-10-01T08:52:46+02:00
Kedves Marcsi ! Hálásan köszönöm, hogy elkészíted számunkra a "karma segítő" kristályokat. Én a karkötőt rendeltem meg és amióta megkaptam, állandóan hordom is ! Nappal a karomon van, éjszaka a párnám alatt van A nappali az éjszakai ékszer más programozott kristályokkal amiket használok, egymás hatását erősítik. A "karma segítő" karkötő feltölti a gondolataimat, az érzelmi világomat és az egész életemet csupa-csupa pozitív rezgéssel !!! Tekintve, hogy az életkorom 80 plusz- éjszakai alvás 5-6 óra is elég lenne, ezzel szemben 8-9 órát (néha 10-t is) nagyon nyugodtan, mélyen alszom és KIPIHENVE ÉBREDEK !!! A lábamon a visszerek - ugyan nem múltak el - de legalább nem fájnak !!! Ne haragudj, hogy válaszom ilyen hosszúra nyúlt, de szeretném ha tudnál róla, hogy tanításaid és a kezed munkája nagyon sokat segítenek az életünkben!!! 😍 Hála a jó Istennek és Neked, hogy fizikailag teljesen EGÉSZSÉGES VAGYOK (korom ellenére is), szellemi téren sem panaszkodok.😍😍😍 Mi kell még az élet alkonyán ??? Szeretettel üdvözöllek!

Unokámmal


Kedves Marcsikám!
Ugy érzem folyamatban van a feloldás az unokámmal kapcsolatban.
Általában pedig nyugodtabb kiegyensulyozottab vagyok.


Nem értettem meg az érzéseimet vele kapcsolatban.
Az az érzésem ez karmikus lehet és azóta hogy tudatosult enyhül a reakcióm.


A fenti két mondatot felhasználhatod.
Köszönettel és szeretettel.

Kristálylélek Webáruház
5
2021-10-01T09:09:36+02:00
Kedves Marcsikám! Ugy érzem folyamatban van a feloldás az unokámmal kapcsolatban. Általában pedig nyugodtabb kiegyensulyozottab vagyok. Nem értettem meg az érzéseimet vele kapcsolatban. Az az érzésem ez karmikus lehet és azóta hogy tudatosult enyhül a reakcióm. A fenti két mondatot felhasználhatod. Köszönettel és szeretettel.

A párnám alatt


Szia Marcsi!


A kristály csomag a párnám alatt van.
Érdekes, hogy napi dolgokról vagy megoldandó ügyekről álmok jönnek, filmszerűen tisztán színesben, néha nagyon tiszta hangokkal mintha élő lenne.
Volt hogy megoldandó problémák jöttek álmomban. Minden este, amikor - mindegy milyen időben- lefekszem, gondolatban elmondom, hogy kipihenten fogok ébredni még az ébresztő óra előtt és tízből kilencszer úgy is van !


Röviden ennyi.
Köszönöm!

Kristálylélek Webáruház
5
2021-10-01T09:08:19+02:00
Szia Marcsi! A kristály csomag a párnám alatt van. Érdekes, hogy napi dolgokról vagy megoldandó ügyekről álmok jönnek, filmszerűen tisztán színesben, néha nagyon tiszta hangokkal mintha élő lenne. Volt hogy megoldandó problémák jöttek álmomban. Minden este, amikor - mindegy milyen időben- lefekszem, gondolatban elmondom, hogy kipihenten fogok ébredni még az ébresztő óra előtt és tízből kilencszer úgy is van ! Röviden ennyi. Köszönöm!
5
5
Kristálylélek Webáruház