Testsúly harmonizáló kristályok (karkötő+ marokkő+ ismertető könyv)

6900 Ft

Leírás

A csomag tartalma:

1 db fűzött ismertető könyv

A könyv elolvasása segít abban, hogy megértsd, hogyan működnek a kristályok, mi a programozás lényege és milyen témában lehet kérni a kristályok segítő rezgését. Világossá válik, hogyan tudnak segíteni a kristályok a harmónia, az egészség helyreállításában és megtartásában.
+
1 db Testsúly harmonizálása kristályokkal  (karkötő és kis marokkő) mely a következő kristályokat tartalmazza:

  • Aventurin
  • Ametiszt
  • Zöld Achát (Fa- Achát) vagy Aventurin
  • Tigrisszem (1-2 cm-es marokkő)

 

Kristályok segítségével az ideális testsúly visszaállítása, és egyben a mindennapi élethez szükséges energia megteremtése. Segít neked abban, hogy a testsúlyod – legyen az a számodra normálistól kevesebb, vagy több-, ideálissá váljon. Segít abban, hogy az életenergiád harmonikus, kiegyensúlyozott legyen egész nap, miközben a súlyod is számodra előnyössé válik. Segít a fizikai testben lerakódott méreganyagokat feloldani és kivezetni, hogy energikusabb, életerősebb fiatalabb légy.

Használata:

Amikor a kristály programja benned végez átalakítást, akkor célszerű a testhez képes 40-60 cm- en belül elhelyezni. Ilyenkor tud intenzíven hatni az ember energiáira, a helytelen rezgéseket, beidegződéseket ekkor tudja helyrebillenteni. Mindig éppen annyit segít a cél elérésében, amennyit befogadsz, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elviselsz. A kavics alakú kis marokkő tigrisszemet tedd az ivóvizedbe, 40 perc alatt átadja a rezgést a víznek. Naponta igyál meg a kristállyal harmonizált vízből három litert.

Bármilyen külső behatás éri a kristályokat megtartják az alábbi programokat.

A kristályok programja egyesével

 

Aventurin:

A kristály programja abban segít, hogy a napi étkezésed számodra a legideálisabb legyen.
Azaz azt edd, ami neked energetikailag a legjobb étel az adott időszakban, az adott napon.
Akkor egyél, amikor a bevitt tápanyagot a szervezet legjobban, legideálisabban tudja felhasználni, úgy, hogy közben a lerakódott mérgeket is oldja.
Annyit egyél, amennyi a legszükségesebb ahhoz, hogy energikus, tetterős, és harmonikus legyél azon a napon.

 

Ametiszt:

A kristály programja abban segít, hogy a testsúly normálistól eltérésének az okát feloldja. Segítségével felismered, hogy mi az a lelki ok, ami a jelen gondodat okozta. Segít a lelkiéleted harmóniájának megteremtésében, abban hogy bölcsen éld meg a kapcsolódó tanulófolyamataidat. Segít neked abban, hogy halld meg belső hangod- magasabb éned üzenetét.

 

Zöld Achát vagy Aventurin:

A kristály programja abban segít, hogy a testben felhalmozódott méreganyagokat, fölösleges zsírt (hájat) feloldja és kivezesse a rendszerből.
Ha hízni szeretnél, akkor segít abban, hogy a felvett táplálékból izmot épít a rendszerbe. Mindkét esetben napi 20 perc aktív gyaloglás, vagy más testmozgás javasolt, hogy ezzel is segítsd a kristályok munkáját.

 

A vízbe tett Tigrisszem:

A felsorolt programok mellett a víz tisztító, kimosó erejét megsokszorozva fejti ki hatását.

 

A csomag ára:

Bruttó 5.700,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.

UI:

A megjegyzésben a csukló mérete megadható.