Víz tisztító kristályok (kristálycsomag+ ismertető könyv)

5900 Ft

Leírás

Víztisztító kristály csomag tartalma:

1 db fűzött ismertető füzet

A füzet elolvasása segít abban, hogy megértsd, hogyan működnek a kristályok, mi a programozás lényege és milyen témában lehet kérni a kristályok segítő rezgését. Világossá válik, hogyan tudnak segíteni a kristályok a harmónia, az egészség helyreállításában és megtartásában.
+
1 db Víztisztító kristálycsomag  (hegyikristály csúcs, marokkövek), mely a következő kristályokat tartalmazza:

  • Hegyikristály csúcsos
  • Tigrisszem
  • Aventurin
  • Rózsakvarc

 

A programozott kristálycsomag úgy segít, hogy az emberi szervezet számára oly fontos vizet harmonikus, építő, energetizáló rezgésekkel tölti meg.
Naponta legalább 2,5- 3 l víz megivása ajánlott minden felnőtt embernek.
Az emberi szervezet naponta átlagosan majdnem 2,5 liter vizet veszít (párolgás, izzadás: 500 ml, kilélegzett levegő: 350 ml, széklet: 150 ml, vizelet: 1500 ml, összesen kb.: 2500 ml naponta).
A rendszeres folyadékbevitellel számos betegségtől és fájdalomtól kímélheted meg magadat és családodat. Pl.: emésztőrendszeri fájdalmak; reumatikus ízületi fájdalmak; szívfájdalmak a járás során, vagy az esti pihenéskor; alháti fájdalmak; nyaki fájdalmak; időszakos sántítás (járás közbeni lábfájdalmak); migrén és elhúzódó fejfájások; vastagbélgyulladással járó fájdalmak és az azzal társuló székrekedéses fájdalmak.
A vízivás jótékony hatással van a stressz oldására, a magas vérnyomásra, a magas vérkoleszterin szintre, a testsúly többletre is.

Használata:

A programozott kavics alakú kristályokat tedd az ivóvizedbe, a hegykristály csúcsot rögzítsd pl. kábelkötegelővel a konyhai vízcsaphoz kapcsolódó csőre, hegyével a vízfolyás irányába (csúccsal a vízcsap felé) állítva. A többit tedd az ivóvizedbe.

Az ivóvíz lehet csapvíz, tisztított csapvíz, flakonos szénsavmentes ásványvíz. Az ivóvizet érdemes nyitott üveg kancsóban tárolni, hogy érintkezzen a levegővel. A kancsóba öntött víz 1-2 perc alatt felveszi a belehelyezett kristályok rezgését. A tested nagy része, legalább 70%-a vízből áll, ez a víz az elfogyasztott víz információját nagyon gyorsan képes átvenni, így a kristályokban tárolt információ gyorsan eljut tested minden részéhez. A vízivással így tudod segíteni a mindennapi élet folyamatait, az erőnlétedet, a harmóniádat…

FIGYELEM! a programozott kristály anyagi szinten nem tisztítja a vizet, a víz információ szinten tisztul és töltődik általa.

A kristályok programja egyesével

 

Csúcsos Hegyikristály:

A csövön átfolyó vizet rezgésszinten kitisztítja minden emberi szervezet számára előnytelen, káros, romboló rezgéstől, és feltölti az emberi szervezet számára előnyös, segítő, emelő rezgéssel.

 

Tigrisszem:

Energiaszinten kitisztít a víztároló edény vizéből minden olyan energiát és információt, ami előnytelen az egészséged, harmóniád szempontjából.

 

Aventurin:

Energiaszinten feltölti a vizet fizikai erőnlétedet, energiádat, akaraterődet, lelkierődet segítő rezgésekkel.

 

Rózsakvarc:

Energiaszinten lelki békédet, nyugalmadat, harmóniádat megteremtő rezgéssel tölti meg a vizet.

 

A csomag ára:

Bruttó 5.900,- Ft, amely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget is.